Ми бачимо загальний принцип, який знову й знову повторюється в Біблії: Божа спасенна перемога для Його людей часто приходить через гріх та страждання. Брати Йосифа згрішили проти нього, і він постраждав через це. Але у всьому цьому Бог діяв задля спасіння Свого народу – і зокрема й тих, хто намагався знищити спасителя. Той факт, що Ісус пройшов тим саме шляхом, не мав би дивувати аж стількох людей. Те, що проти Нього згрішать і що Він постраждає, коли вестиме Свій народ до спасіння, мало би бути цілком сподіваним з огляду на цей принцип, який зринає знову й знову.

Отже, історія Йосифа та приголомшливого гріха його братів готує нас до майбутньої слави Христа – терпіння, смирення й служіння, які Він виявить, спасаючи саме тих, хто намагався Його позбутися.

Замовити друковану книгу, завантажити в електронному вигляді, слухати аудіокнигу, читати відгуки – на сторінці книги.

Допоможіть нам благословити інших людей гарними книгами для їхнього духовного збудування, підтримки та розради! Поділіться цим уривком з вашими друзями, у групах спілкування та соцмережах, щоби й вони могли прочитати чи прослухати його і врешті прочитати цю книгу. Для когось це може стати Божою відповіддю на багато молитов.

Поділитися цим дописом у групах спілкування та соцмережах:

Залишити коментар

Centered Button
Зробіть запит в Telegram Зробіть запит в Viber